Kérdőívkészítés A-tól Z-ig

 

  • Tudod, hogy mire vagy kíváncsi, de azt is, a kérdőívkészítés pepecselős munka, bele kell helyezkedj mások helyzetébe közben és szabatosan kell fogalmaznod, mely egyáltalán nem neked való?
  • Tudod, hogy az időd pénz és azt is, mivel keresheted te a legtöbb pénzt? Tudod, hogy az idő alatt, amíg te összeállítasz egy valóban hasznot hajtó  kérdőívet, összeszeded a szükséges információkat és megtanulod mindazt, ami ehhez kell, az idő alatt rengeteg pénzt megkereshetsz?
  • Tudod, hogy szívesen dolgozol a céged szakmai feladatain, de utálsz írni, a számítógép fölé görnyedni, információkat gyűjtögetni?

Akkor neked ajánlom “Kérdőívkészítés A-tól Z-ig” szolgáltatásom.

 

Mit tartalmaz?

Ahogy a neve is jelzi, a te kérdőíved elkészítését A-tól Z-ig, tehát az első betű leütésétől a lekérdezhető és egyben valóban hasznot hajtó kérdőív elkészítéséig.

 

Mi a menete?

Keress meg e-mailben (aniko.szeles@kerdoiviranytu.hu) vagy telefonon ( +36 / 20 / 421-1371 ).

Ezután megbeszéljük a céljaidat, a kérdőívvel kapcsolatos igényeidet és hogy mit tudok én nyújtani neked. Ez történhet e-mailben, telefonon, személyesen vagy Skype-on.
Ennek során sok-sok kérdéssel segítelek, majd elkészítem a személyre szabott forgatókönyvet, mely után szerződést kötünk és már el is kezdek dolgozni a kérdőíveden.

A menet közben felmerülő esetleges kérdéseimet az előre egyeztetett módon átbeszéljük, majd átküldöm a kérdőív első változatát. Ez a kérdéseket tartalmazza, már a megfelelő sorrendben, de még vázlatoson. Azaz a válaszlehetőségek még csak a kulcskérdéseknél vannak kidolgozva, a kötelező elemek még nincsenek letisztázva.

Egy ilyen kérdőív olvasása közben garantálom, hogy újabb hasznos kérdések fognak eszedbe jutni. Együtt kiválasztjuk, hogy melyekre van ténylegesen szükség, azokat beillesztem a kérdőívbe és immár mindet feltöltöm a válaszlehetőségekkel. Az így elkészült változatot újra elküldöm neked, amíg a végeredménnyel mindketten elégedettek nem leszünk.

A szükséges kérdőívmódosítások mennyisége függ:

  • a kérdőív hosszától
  • a kérdőív témájától
  • attól, hogy mennyi tapasztalatod van már neked, vagy a feladattal megbízott munkatársadnak a kérdőívek terén

A végleges kérdőívet letisztázom, átadom, a lekérdezéshez szükséges javaslataimat megfogalmazom.

 

Mi a te feladatod ebben?

Mindössze annyi, hogy mondd el pontosan az igényeidet az egyes fázisokban. Természetesen segítek kérdésekkel, hogy biztosan azt értsem én is a céljaid alatt, amit te.

Ha még magad sem igazán tudod, hogy milyen témájú kérdővre van szükséged, akkor ajánlom figyelmedbe “Kettő az egyben – coaching + kérdőív” szolgáltatásomat. Bővebb információt erről itt találsz.

 

Mit NEM tartalmaz a szolgáltatás?

A szolgáltatás nem tartalmazza a kérdőívek lekérdezését, de tartalmazza a lekérdezéshez szükséges javaslataim megfogalmazását.

Külön megállapodás alapján a kérdőív lekérdezését alvállalkozóim útján szintén elvégzem.

 

A szolgáltatás ára

A szolgáltatás árát minden esetben az előzetes megbeszélésünk alkalmával megfogalmazott igények alapján állapítom meg és a szerződésben rögzítjük. Nagyrészt 70.000,- és 1.000.000,- Ft között mozog. Függ a következőktől:

  • a kérdőív hossza
  • a kérdőív témája
  • az igényelt szolgáltatások (pl. szükséged van-e a következőkre is: kérdőív beprogramozása a kitöltőprogramba, kitöltésösztönző tippek, vagy akár kész kampányszövegek, elemzés – és milyen mélységben, stb.)
  • attól, hogy mennyi tapasztalatod van már neked, vagy a feladattal megbízott munkatársadnak a kérdőívek terén

Bizonytalan vagy, hogy melyik szolgáltatásom való neked?

Akkor foglalj időpontot konzultációra itt, és ha mégis a Kérdőívkészítés A-tól Z-ig szolgáltatásomat választod, a konzultáció árát beszámítom a teljes díjba.

 

Keress most, ha már holnap rálépnél a növekvő eredmények útjára!

 

Széles Anikó
A kisvállalkozások kérdőív-iránytűje
Megmutatom az ügyfelek szívéhez vezető utat

Írj vagy hívj és akár már holnap a te saját kérdőívedről tárgyalhatunk:
aniko.szeles@kerdoiviranytu.com
+36-20-421-13-71


Olvasd a blogom, iratkozz fel itt a Kérdőív Tippekre , hogy ne maradj le az újabb és újabb bejegyzésekről, tudnivalókról, érdekességekről, melyek iránytűként mutatnak utat a vásárlóidhoz:

Comments are closed.