és szívesen felfrissítenéd, leellenőriznéd a tudásod?

Akkor rendeld a csekklistát részletes útmutató nélkül:

Tudnivalók:

Kattints a + jelre a bővebb információért:

Megrendelésed után azonnal e-mailt kapsz a fizetési és egyéb tudnivalókról. (Ha nincs az Inbox-odban, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappát is.) Amikor az utalásod megérkezett, a lehető leghamarabb, legfeljebb 24 órán belül küldjük a Kérdőív-turbózó csekklistát

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

A befizetésedről e-számlát küldök e-mailben. Papír alapú számla küldése nem áll módomban. Jelentkezésedet kizárólag magyarországi számlázási címmel tudom fogadni. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással a Széles Anikó egyéni vállalkozóval kötöd. A cégadatokat és az egyéb feltételeket megtalálod itt: Adatkezelési tájékoztató

Fizetési mód: banki utalás. Ha valamely más módon szeretnél fizetni, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az aniko.szeles@kerdoiviranytu.hu e-mail címen.

Elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt, tehát mielőtt elküldeném az anyagot. Erről a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) pontja rendelkezik. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az aniko.szeles@kerdoiviranytu.hu címen.

Kérdés, kérés, probléma esetén írj, vagy hívj: aniko.szeles@kerdoiviranytu.hu vagy 20 / 421 – 13 -71

És sok választ, elégedett kitöltőket szeretnél?

Akkor most inkább ezek közül válassz:

Részletes kérdőív-turbózó útmutató

Ebben a könyvben mindent megtudhatsz arról, hogy mit miért szükséges leellenőrizned a kérdőívedben ahhoz, hogy megbízható adatokat kapj, és senki ne forduljon vissza félúton a kérdőíved kitöltésétől.

2 in 1: Kérdőív-turbózó csekklista + Részletes kérdőív-turbózó útmutató EGYBEN

Szereted a jól struktúrált dolgokat? Jó lenne látni a teendőidet egy átlátható csekklistában, és a magyarázatokra is kíváncsi vagy, nehogy valamit félre érts? Akkor ez az ajánlat igazán neked szól!