Adatkezelési tájékoztató

Jelen adatkezelési tájékoztató a www.kerdoiviranytu.hu oldal elektronikusan küldött hírlevelével kapcsolatos személyes adatkezelésre és adatvédelemre vonatkozik.

NAIH nyilvántartási szám: NAIH-88529/2015.

Mi sem szeretjük a spam-et, éppen ezért adataid csak és kizárólag a www.kerdoiviranytu.hu hírlevelének továbbítása érdekében kezeljük. Azokat harmadik félnek soha át nem adjuk. Kivételt ez alól egyedül az képez, ha erre jogszabály vagy valamely hatóság kötelez bennünket.

A hírlevél célja a feliratkozottak rendszeres értesítése az új blog-bejegyzésekről, hasznos szakmai tippekről, hírekről, az elérhető szolgáltatásokról, esetlegesen termékekről, akciókról, ajánlatokról, online nyereményjátékokról, partnerek ajánlatairól.

Az Adatkezelő Széles Anikó egyéni vállalkozó (Nyilvántartási szám: 39117882, Adószám: 66790592-1-31, Adatvédelmi Nyilvántartási Szám: 2014. október 18-tól 2015. augusztus 26-ig: NAIH-79230/2014., majd 2015. augusztus 26-tól: NAIH-88529/2015., Székhely: 2890 Tata, Hamari Dániel utca 13/C,), az Adatfeldolgozó a hírlevélküldő szoftvert a mailerlite.com oldalon üzemeltető MailerLite, melynek adatkezelési tájékoztatója itt található.
Az Adatkezelő az adatok kezelésére vonatkozó rendelkezéseket adja, az Adatfeldolgozó az adatkezelő rendelkezése szerint az adatok feldolgozását végzi. Ily módon adatfeldolgozónak nincs joga a www.kerdoiviranytu.hu oldalon hírlevélre feliratkozott olvasók adatait saját vagy más társaság céljaira felhasználni, azokat továbbadni.

A www.kerdoiviranytu.hu oldal hírlevelére történő feliratkozással önkéntesen hozzájárulsz adataid felvételéhez, valamint ahhoz, hogy személyes adataidat az Adatkezelő ezen Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje. Személyes adataid (teljes név, e-mail cím, cím) valódiságáért kizárólag te tartozol felelősséggel. Az adatfeldolgozás során ezeken az adatokon kívül a feliratkozásod dátumát valamint a feliratkozásod okát rögzítjük. Feliratkozás oka lehet kizárólag a hírlevélre való feliratkozás, vagy valamely, a feliratkozásért cserébe ingyenesen letölthető anyag igénylése.

Amennyiben a kérdőív tippek már nem volnának aktuálisak neked, egy extra rövid kérdőív után bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről, ezzel az adataid kezelését megszüntetjük. A leiratkozási linket megtalálod minden hírlevél alján. Az adatkezelés időtartama tehát az az időtartam, amely a feliratkozásod és aközött az időpont között eltelik, ameddig a feliratkozással történő adatkezelési hozzájárulásodat meg nem szünteted.

Az adatkezeléssel kapcsolatos, jelen Adatkezelési Tájékoztatóban ismertetett jogokkal, jogorvoslati lehetőségekkel a Felhasználó a személyazonosságának és az adattal való kapcsolatának igazolása esetén élhet.
Az igazolás módja:
Előre egyeztetett időpontban, Skype beszélgetés közben a videón bemutatott személyi igazolvány. Amennyiben a kamerán keresztül a fénykép és a név nem beazonosítható, úgy a bemutatásra személyesen, előzetes időpont-egyeztetés után kerülhet sor. Az e-mail cím igazolására a Skype vagy személyes beszélgetés alatt az adatkezelés során tárolt e-mail címről küldött üzenet szolgál, melynek tartalmát a beszélgetés során határozzuk meg.  A Skype beszélgetéshez www.kerdoiviranytu.hu a Skype-azonosítóját az előzetes időpont-egyeztetés során adja meg.

A kezelt adataid típusát, az adatkezelés célját, jogalapját és időtartamát ez az Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza. Ugyanezekről és a hozzád kapcsolódó konkrét adattartalomról tájékoztatást az info@kerdoiviranytu.hu e-mail címen kérhetsz. A tájékoztatást legkésőbb 15 napon belül e-mailben küldjük meg részedre, a feliratkozás során vagy a tájékoztatás igénylésekor megadott e-mail címedre.
Az Adatkezelési Tájékoztató változása esetén arról a feliratkozás során megadott e-mail címeden értesítünk.

Bármikor kérheted személyes adataid módosítását, helyesbítését, törlését (a kötelező adatkezelés kivételével) vagy zárolását az info@kerdoiviranytu.hu e-mail címen.
Adataidat töröljük, amennyiben azok törlését kéred; vagy adataid kezelésének jogát hatóság vonja meg tőlünk (pl. NAIH, bíróság, stb.); vagy mi is úgy ítéljük meg, vagy bizonyítást nyer, hogy adataidat jogellenesen kezeltük; vagy az adatkezelés célja megszűnik.
Tiltakozni a személyes adataid kezelése ellen valamely törvényben meghatározott jogszabály szerint tudsz. Amennyiben tiltakozásodat jogosnak és megalapozottnak ítéljük meg, úgy az adatkezelést megszüntetjük és adataidat zároljuk.
Jogorvoslatot az illetékes Bíróságon vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (www.naih.hu 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Tel:+36-1-3911400) kezdeményezhetsz.

Az adatkezelést www.kerdoiviranytu.hu a vonatkozó hatályos jogszabályok szerint, így különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénnyel összhangban kezeli.

Jelen Adatkezelési Tájékoztató  az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései alapján készült.

Comments are closed.