Referenciák

 

Fülöp_Zoli_Hirnevugynokseg

Fülöp Zoli, kisvállalati pr specialistának, a www.hirnevugynokseg.hu tulajdonosának rendszeresen készítek kérdőíveket, és elemzem azok eredményét. Így köszönte meg a munkámat:
fulop_zoli_kerdoiviranytu_referencia
Pálffy Magdi, a Női Pálya főszerkesztője a Kérdőív Tanácsadás szolgáltatásomat vette igénybe és olyan kedves volt, hogy egy rövid videóban (46 mp) osztotta meg velem véleményét:

Ismered Kingát, a Pénzügyi Őrangyalt?

Ő mutatta be “élőshow-ban”, hogyan lehet minimálbérből, hitellel is jól élni, egészségesen étkezni és még meg is takarítani. Neki is segítettem a kérdőívét finomhangolni:

„Anikó a kérdőív készítésekor nagyon jó kontroll volt. Bár határozott elképzelésem volt, de megerősítésre és finomításra szükségem volt saját tapasztalatok hiányában. Első megbeszélésünkkor a kérdőív célját beszéltük át, majd konkrét szempontokat adott, hogy mire figyeljek a kérdések összeállításakor, így jó pár hibát egyből elkerültem és nem a saját káromon tanultam meg. Az elkészült kérdőív tervezetet gyorsan és nagyon precízen átnézte, így gyerekjáték volt mFa Kinga, a Pénzügyi Őrangyalár a kérdőív véglegesítése. Szeretem a gördülékeny munkakapcsolatokat és ez is ilyen volt.”

Kinga, a Pénzügyi Őrangyal
www.penzugyiterkep.hu

Jenőfi Réka, a tökéletes bőr szakértője

Ő még többeket szeretne támogatni a bőrápolásban, ehhez készített kérdőívet a segítségemmel:

“Már régóta terveztem, hogy kérdőívet készítek, de valahogy éreztem, hogy ezt nem lehet 5 perc alatt megcsinálni úgy, hogy az megfelelő eredményt hozzon. Nagyon örülök, hogy találkoztam Veled. Nem gondoltam volna, hogy ennyi apró részletre kell odafigyelni, hogy mennyire számít akár egy-egy szó. Bár tudtam, hogy mit akarok megtudni, Te mutattad meg, hogy arra hogyan kell rákérdezni, hogy a megfelelő választ kapjam. Végtelenül türelmes vagy és nagyon precízen, akár sokadszorra is részletesen átnézed, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Még nem értékeltem ki a kérdőívet, de már most látom, hogy sok hasznos információt fogok tudni “kiszedni” belőle.
Még egyszer köszönöm a segítségedet és csak ajánlani tudlak Jenőfi Rékamindenkinek!”

Jenőfi Réka
www.akozmetikusom.hu

 

Réka odafigyelt arra a sok apró részletre, amelyre felhívtam a figyelmét. Elkészült kérdőívét így dicsérte egyik kitöltője, Mády Éva:

Zsebeld be te is a dicséreteket a kérdőíved által (is)
“Kitöltöttem [a kérdőíved] és nem tudom magamban tartani, hogy nagyon tetszik. … Jó érzés volt kitölteni, mert lejött belőle, hogy tényleg érdekel.”

 

Ebben a Facebook bejegyzésben egymásra “licitálnak” ügyfeleim abban, hogy ki miért szeretett velem dolgozni – ezt én sem nézhettem szótlanul. 🙂

Vélemény Széles Anikó kisvállalti kérdőív szakértő munkájáról
Vélemény-cunami ügyfeleimtől

 

Te is profi kérdőívet akarsz? Olvasd a blogom, iratkozz fel itt a Kérdőív Tippekre , hogy ne maradj le az újabb és újabb bejegyzésekről, tudnivalókról, érdekességekről, melyek iránytűként mutatnak utat a vásárlóidhoz:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.